A beton fúrása

A betonfúrás olyan eljárás, amelynek során beton és vasbeton falakban, fődémekben, aljzatokban, burkolatokban vagy más épületelemekben speciális szerszámokkal megfelelő méretű lyukat fúrunk.

 


Tekintse meg fotógalériánkat:

beton fúrás
Beton fúrás

Főoldal: Betonvágás, betonfúrás - falvágás, falfúrás // Fotógaléria: Betonvágás, falfúrás, beton fal, födém vágása

Tel: 06/30-9218-508, Tel/fax: 06/26-374-935 | e-mail: kovako@t-online.hu | 2080 Pilisjászfalu, Dombhát utca 15.

Betonfúrás / beton fal, födém, aljzat fúrása

Jellemző feladat, hogy a már kész épületben épületgépészeti, elektromos vezetékeknek új nyomvonalat kell kialakítani a beton és vasbeton falakon, födémeken keresztül. A gyémánttechnológiás fúrásnál nincs porképződés, felesleges rezgés, a kifúrt lyuk helyét nem befolyásolja a vasalat helye. Az állványos fúrógépet fixen rögzítjük a falhoz, a dőlésszöget lehet állítani, a lyuk pont onnan indul és pont oda érkezik, ahova terveztük. A fúrási tartomány 0-900 mm átmérő között, a fúrási hossz több méter is lehet. 300 mm átmérőig lehet használni vákuumtalpat és vízelszívó gyűrűt. 100 mm átmérőig kézi betonfúrást is el lehet végezni.

Az állványos betonfúró gép három részből áll: fúróállvány, a meghajtó motor, és a fúrókorona. A motor általában villamos meghajtású, teljesítménye 1700 W-tól 7500 W-ig terjed. Az átlagos betonfúró villanymotor 220 V / 16 A áramot igényel, max. 3200 W-os és 3 sebességű. A legújabb fejlesztésű fúrómotorok úgynevezett nagyfrekvenciás motorok, és vízhűtésűek. Általában 9 sebességűek. Piacvezető a német Weka - http://www.weka-elektrowerkzeuge.de -, amely csak fúrómotorokat készít, de ezt már vagy 25 éve. A fúrómotoroknál megkerülhetetlen még a HILTI is (http://www.hilti.hu/holhu). Előfordulnak még robbanó motoros fúrógépek is, általában a beton szennyvízcsatorna utólagos megfúrására használják. A király kategóriát a hidraulikus motorok képviselik, brutális nyomatékúak, amit nagy átmérőnél és nagy fúrási hosszaknál,erősen vasalt betonnál alkalmaznak. Érdekesség még, hogy a hűtővíz a fúrómotor tengelyén keresztül folyik át a fúrókoronába. A fúrókorona egy acél cső, egyik végén a gyémánt tartalmú fogakkal, szegmensekkel. Ezeket a szegmenseket keményforrasztással, ipari ezüsttel forrasztják.

A különböző anyagok, tégla, beton, vasbeton, erősen vasalt beton, kőzetek mind-mind más összetételű szegmenseket igényelnek. És hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog, függ a szegmens összetétele a fordulatszámtól, a szárazfúrás, vízhűtéses fúrás módjától is.
A fúróállványt általában egy darab fémdübellel rögzítik a felülethez. 300 mm átmérőig lehet használni a vákuumtalpat. Ilyenkor a talp alól vákuumszivattyúval kiszivattyúzzák a levegőt. Ez azonban csak sima, nem porózus felületen működik.

beton fal fúrása

betonfuras

betonfúrás az Erszébet-hídon - Budapest

Betonfúrás 110 mm átmérővel

Tekintse meg videógyűjteményünket: Beton-fal-vágás-fúrás

 

 

Betonfúrás / beton fúrás

Beton falak, födémek, aljzatok, burkolatok, támfalak fúrása, vágása: Budapest, Pest megye - Kovakő Kft.

Beton fúrás - betonfúrás
. Beton fal, födém fúrása olcsón, tisztán, garanciával, korszerű technológiával Budapesten, Pest megyében és az ország bármely pontján - Kovakő Kft. - betonfúrás, beton fúrás, vágás, falvágás, falfúrás, fal, beton vágás-fúrás, épület, budapest, pest megye, vasbeton, épületbeton, panel, panell, gyémánt, térbeton, panelvágás.

Cégünk egyik specialitása: furatok készítése állványos magfúró berendezéssel 10 mm-től 700 mm átmérőig, épületgépészeti csövek, elektromos vezetékek, kábelek, huzalkötegek számára. A furatok lehetnek merőlegesek, vagy szöget zárhatnak be a fődémmel, fallal. A furatok mélysége hosszabbító szárakkal akár több méter is lehet. Jellemző a vizes fúrás, de kisebb átmérő esetén vagy téglafalban való fúrás esetén lehet szárazfúrást is végezni. 300 mm-ig 220 V-os motor, nagyobb átmérőnél vízhűtéses 380 V-os erőforrás hajtja meg a fúrókoronát. Téglafalban, betonban 150 mm átmérőig kézből is lehet állvány nélkül fúrni.

A honlap tulajdonosa: Kovakő Kft. | Elérhetőség: tel/fax: 06/30-9218-508 | e-mail: kovako@t-online.hu | cím: 2080 Pilisjászfalu, Dombhát utca 15.
A honlapot készítette, üzemelteti és optimalizálja: elsohely.net | ungparty@gmail.com |
Egyedi látogatások száma:


Betonvágás, betonfúrás, falvágás, falfúrás – Budapest, Pest

Betonvágás és betonfúrás olcsón, tisztán, garanciával. Beton vágás, beton fúrás, falvágás, falfúrás korszerű technológiával Budapesten, Pest megye - Kovakő Kft. / Beton vágás, beton fúrás, fal vágás, fal fúrás. Vasbeton, építkezés, laptop ház, érintő panel, bontás, betonvágás, födém, nyílás, hézag, aszfalt, betonfúrás, beton és vas (hardware), vágás, fúrás, javítás falvágás, falfúrás, fal, falak, betonok vágása, épület, építőipar, télikert gyártás, Budapest szolgáltatás, Pest megye, Komárom-Esztergom, Bp. és környéke, falfúrás és falvágás a legkorszerűbb technológiákkal, beton fúrása, panell, betonfuras, építőelem - ajtó, ablak, / beton terasz építése / házgyári elem, salakbeton, ytong, betonvagas, téli beton, kert építés, betton, szerszám, áramfejlesztő, adapter, agregátor, kompresszor, falvagas, falfuras, betonvágások, vízhűtés, fúró gép bérlés, betonfúrások, betonvágás vállalása, végzése, ablakvágás, épületbontás, gyémánt szerszámok, alkatrészek. |

Oldalaink az on-site szakértői honlap optimalizálás szempontjainak figyelembe vételével készültek és az off-site kulcsszavas Google linképítő keresőoptimalizálás külső webtámogatásában részesülnek - beton terasz télikert építés / szolgáltatás vállalkozóknak: használt laptop gép vásárlás budapest - ez a laptop kijelzőre optimalizált weboldal a Google keresőben számás kulcsszóval az első 10-ben szerepel a honlap keresőmarketing legális eljárásainak köszönhetően: google marketing szakértő | Internet technológia, notebook szerviz: laptop szervergép bérlés Bp. seo

Az oldal témája és kulcsszavai

Betonvágás - betonfúrás
  • BETONVÁGÁS | beton vágás
  • BETONFÚRÁS | beton fúrás
  • FALVÁGÁS | FALFÚRÁS
  • betonvágás - Budapest
  • betonfúrás - Pest megye
  • betonbontás, betonroppantás