Beton roppantása

Vasbeton, beton elemek roppantására leggyakrabban eltávolításuk miatt van szükség. A fölöslegessé vált túl nagy méretű faldarabok, oszlopok, penelek kijuttatása, elszállítása a helyszínről sokkal könyebben megoldható, ha a munkadarabot feldaraboljuk. Erre kiválóan alkalmas a rezgéseket nem keltő betonroppantó gép.


Tekintse meg fotógalériánkat:


Beton roppantás

Főoldal: Betonvágás, betonfúrás - falvágás, falfúrás // Fotógaléria: Betonvágás, falfúrás, beton fal, födém vágása

Tel: 06/30-9218-508, Tel/fax: 06/26-374-935 | e-mail: kovako@t-online.hu | 2080 Pilisjászfalu, Dombhát utca 15.

Betonroppantás / beton elemek roppantása

A megoldandó probléma a következő:

kivágtunk egy 30 cm vastag betonfalban egy 90 × 210 cm-es ajtónyílást.
A kivágott betondarab 1.250 kg, és ezt ki kell juttatni az épületből, kézben, lépcsőn. Az épületbe önjáró munkagéppel a födém teherbírása és a gépek súlya miatt nem férünk be. Ennek a feladatnak a legjobb megoldása a roppantás. Gyorsabb, csendesebb, kevesebb porral jár mint a vésés, és még rezgésmentes is.

Gyakorlatilag az egész világon a legelterjedtebb kézi betonroppantó gép a HYDROSTRESS BZ fej és a hozzátartozó BW-2 hidraulikus tápegység. 380 V /16 A áram és vízhűtés az igénye.

A betonroppantó gép 30 cm beton vastagságig alkalmas. Két ember üzemelteti, súlya 47 kg. A roppantó fej egy nagy patkó alakú CNC-zett alumínium tömb, hidraulikus munkahengerrel és acélcsúccsal. A 750 atmoszféra nyomású hidraulika szivattyú által mozgatott acéltüske 30 tonna nyomással összetöri a betont, és lerepeszti a betonvasról. Egy fogással kb. 15-20 cm betont lehet leroppantani. Egy- két sor roppantás után ki kell vágni a betonvasakat, és folytatódhat a folyamat. Kis mérete és súlya miatt gyakorlatilag két ember bárhova telepítheti, (állványra, háztetőre, lakásba). Termelékenysége 2-5 m3 / nap.

A roppantás során fokozottan ügyelni kell a munkavédelemre: védőszemüveg, acélbetétes cipő, védőkesztyű és az acélhálós arcvédő használata ajánlott.

beton roppantás

beton roppantása

Betonroppantás

Tekintse meg videogalériánkat: Betonvágás-fúrás, falvágás-fúrás

 

Betonroppantás / beton fal, épületelem roppantása

Beton falak, oszlopok, vasbeton épületelemek roppantása, vágása, fúrása: Budapest, Pest megye - Kovakő Kft.

Betonroppantás / beton roppantás. Beton falak, födémek vágása, fúrása

Beton roppantás - beton elroppantása. Vasbeton fal, födém, oszlop, bontott épületelem elroppantása, feldarabolása. Beton-roppantás és -vágás olcsón, tisztán, garanciával, korszerű technológiával. Pest megye és környéke, Budapest és körzete. A Kovakő Kft. profilja: beton vágás, betonroppantás, beton roppantása, beonfúrás, falvágás, falfúrás, épületbontás. A cég évek óta foglalkozik betontechnológiával, a legkülönbözöbb munkák elvégzéséhez megfelelő szaktudás és géppark áll rendelkezésére. Betonvágás és betonfúrás - bárhol, bármikor.

A honlap tulajdonosa: Kovakő Kft. | Elérhetőség: tel/fax: 06/30-9218-508 | e-mail: kovako@t-online.hu | cím: 2080 Pilisjászfalu, Dombhát utca 15.
A honlapot készítette, üzemelteti és optimalizálja: elsohely.net | ungparty@gmail.com |
Egyedi látogatások száma:


Betonvágás, betonfúrás, falvágás, falfúrás – Budapest, Pest

Betonvágás és betonfúrás olcsón, tisztán, garanciával. Beton vágás, beton fúrás, falvágás, falfúrás korszerű technológiával Budapesten, Pest megye - Kovakő Kft. / Beton vágás, beton fúrás, fal vágás, fal fúrás. Vasbeton, építkezés, laptop ház, érintő panel, bontás, betonvágás, födém, nyílás, hézag, aszfalt, betonfúrás, beton és vas (hardware), vágás, fúrás, javítás falvágás, falfúrás, fal, falak, betonok vágása, épület, építőipar, télikert gyártás, Budapest szolgáltatás, Pest megye, Komárom-Esztergom, Bp. és környéke, falfúrás és falvágás a legkorszerűbb technológiákkal, beton fúrása, panell, betonfuras, építőelem - ajtó, ablak, / beton terasz építése / házgyári elem, salakbeton, ytong, betonvagas, téli beton, kert építés, betton, szerszám, áramfejlesztő, adapter, agregátor, kompresszor, falvagas, falfuras, betonvágások, vízhűtés, fúró gép bérlés, betonfúrások, betonvágás vállalása, végzése, ablakvágás, épületbontás, gyémánt szerszámok, alkatrészek. |

Oldalaink az on-site szakértői honlap optimalizálás szempontjainak figyelembe vételével készültek és az off-site kulcsszavas Google linképítő keresőoptimalizálás külső webtámogatásában részesülnek - beton terasz télikert építés / szolgáltatás vállalkozóknak: használt laptop gép vásárlás budapest - ez a laptop kijelzőre optimalizált weboldal a Google keresőben számás kulcsszóval az első 10-ben szerepel a honlap keresőmarketing legális eljárásainak köszönhetően: google marketing szakértő | Internet technológia, notebook szerviz: laptop szervergép bérlés Bp. seo

Az oldal témája és kulcsszavai

Betonvágás - betonfúrás
  • BETONVÁGÁS | beton vágás
  • BETONFÚRÁS | beton fúrás
  • FALVÁGÁS | FALFÚRÁS
  • betonvágás - Budapest
  • betonfúrás - Pest megye
  • betonbontás, betonroppantás